Servicii

Servicii de contabilitate generala

Inregistrarea documentelor in conformitate cu normele legale si principiile contabilitatii, intocmirea si depunerea fiselor fiscale si a declaratiilor privind taxele si impozitele, intocmirea de rapoarte financiar-contabile la cerere, prelucrarea informatiilor cu privire la pozitia financiara, performanta financiara si fluxurile de trezorerie, intocmirea, verificarea si certificarea bilantului contabil, sunt doar cateva dintre serviciile profesionale de evidenta contabila pe care vi le oferim.

Servicii de contabilitate financiara si fiscala

Modificarile frecvente in domeniul fiscalitatii precum si numarul mare de taxe si impozite fac ca intreprinzatorii sa nu fie la curent cu acestea si astfel procedurile fiscale, birocratia si ambiguitatea devin un obstacol in calea afacerilor putand duce la pierderi considerabile. De aceea, noi venim in sprijinul vostru pentru a va tine la curent cu toate schimbarile care apar in acest domeniu si va ajutam intr-un mod profesional sa rezolvati probleme de fiscalitate ce apar in urma acestor schimbari

Serviciul de resurse umane

au fost concepute pentru a oferi solutii complete in ceea ce priveste intocmirea dosarelor de personal si administrare REVISAL, calcularea salariilor personalului dvs. precum si a taxelor aferente acestuia.

Servicii de audit

Serviciul de audit financiar este esential pentru a sti unde se afla afacerea ta la momentul actual si unde se indreapta sau se poate indrepta.
Audituș consta in analiza riguroasa a situatiilor financiare a unei companii pe baza unor elemente solide. 

Serviciile noastre de audit sunt prestate dupa reguli prestabilite, cuprinse in standarde sau norme legale sau profesionale, care devin criterii de calitate.

Servicii de expertiza judiciara si extra-judicara

Expertiza contabila este o activitate a profesiei contabile ce poate fi efectuata numai de catre persoanele care au dobandit calitatea de expert contabil in condiţiile legii, fiind inscrise, cu viza la zi, in Tabloul experţilor contabili, actualizat anual de catre Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania (CECCAR) si in Grupul Expertilor Judiciari 

Servicii Juridice

Firma noastra de va ofera servicii juridice de o calitate inalta in materie de infiintari firme sau de modificari in statut, cesiuni, majorari de capital, modificare de actionariat, vanzari sau cumparari de parti sociale.

Pentru detalii privind serviciile oferite si oferte ne gasiti

sau la adresa de e-mail

Bujor.mirabela@yahoo.com