sedinta-15

Despre noi

Cine suntem?

Maris Cont Bacau este o este o societate de contabilitate, expertiza contabila , audit si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil,  membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania, cu experienta in domeniul de peste 10 ani  ce are drept scop oferirea de servicii complete externalizate companiilor in ceea ce priveste contabilitatea, salarizarea, resursele umane, consultanta fiscal, auditarea situatiilor financiar contabile si auditare fonduri europene.

Aceasta firma este coordonata si administrata de Mirabela Bujor Vaslovanu o tanara antreprenoare pasionata de cifre inca din primii ani de scoala, Expert Contabil autorizat de catre CECCAR (Corpul Expertilor Contabil si Contabililor Autorizati din Romania) si auditor financiar autorizat de catre CAFR

O persoana deschisa la nou, sociabila, activa, rationala pentru care logica primeaza fiind obisnuita sa analizez in detaliu fiecare situatie si sa ofer solutii adecvate si propmte pentru problemele ivite.

Dedicata activitatii pe care o intreprinde, buna colaboratoare ,munca in echipa este punctul forte in acest fel fiecare contribuie cu propria valoare in dezvoltarea echipei.

Este important sa fii membru CECCAR. Imi justific aceasta afirmatie dincolo de obligativitatea legala de a avea bilantul de sfarsit de an vizat de catre un membru CECCAR, obligativitate pe care daca vrei nu o respecti (cu consecintele de rigoare) sau o sari, angajand un absolvent de facultate economica. Stiu ca exista contabili mult mai pregatiti decat multi dintre membrii CECCAR. E o realitate incontestabila. Dar nu despre acea minoritate vorbim.

pexels-oleg-magni-2058152

Ca membru CECCAR si CAFR ai obligativitatea unei pregatiri profesionale continue, care de cativa ani incoace se ia in foarte serios,. Pana acum plateai acele cursuri si daca vroiai te duceai, daca nu, nu. Acum prezenta este obligatorie si nu-i timp pierdut deloc. Cursurile sunt foarte bune, foarte up-datate la zi, la legislatia romana si cea europeana. Cu alte cuvinte, un expert contabil este obligatoriu pregatit pentru meseria pe care o presteaza.

Plus de asta, raspunderea unui membru CECCAR este mult mai mare decat a unui absolvent de facultate economica, angajat.

Avand o pregatire adecvata si in domeniul auditului ca si membru CAFR, imi permite sa interpretez diferit orice speta analizand pana la cel mai mic detaliu implicatia fiscala si contabila aferenta.

De ce externalizare?

Externalizarea serviciilor contabile are dret scop reducerea costurilor companiilor , o economie considerabila care duce la un capital disponibil pentru investirea in alte activitati necesare dezvoltarii companiei .

Prin servicii externalizate beneficiati de servicii profesionale si cpmplexe in acelasi loc. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti venim in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra pentru a asigura o buna functionare in atingerea obiectivelor stabilite.

Care sunt serviciile?

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate clientilor nostrii impreuna cu profesionalism, integritate, transparenta si disponibilitate.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii profesionale in vederea atingerii obiectivelor stabilite, conducand astfel la o dezvoltare durabila si solida a mediului de afaceri.

Cui sunt adresate
serviciilor noastre?

Serviciile noastre se adresează tuturor celor ce detin o societate comerciala, persoana fizica autorizata, intreprindere indifivuala, intreprindere familiala, ONG-uri din judetul Bacau, Iasi, Neamt, Vrancea.

Pentru detalii privind serviciile oferite si oferte ne gasiti

sau la adresa de e-mail

Bujor.mirabela@yahoo.com